Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen lesz a...

Szerintetek milyen lesz a 2014-es érettségi?

Figyelt kérdés
Sziasztok 2014-ben fogok érettségizni. Szerintetek nehéz lesz? Statisztikák szerint a 2014-es könyebb vagy nehezebb lesz? Mitől kell tartani most tőlle? :O Kicsit félek tőlle + azért is, mert matematikából felmentésem van és helyette informatikát választottam, igaz az infoban is vannak számolások, de hát a biosz az mégnehezebb és inkább infót választottam. Bocsássatok meg, ha nem túl összeszedetten fogalmaztam de értitek. :)Amikből érettségizek: Földrajz ( gyenge vagyok belőlle) Informatika (excellben a számolásos függvényeket nem vágom (személyi számok) Történelem ( kedvencem) Magyar (nyelvtanbol 2 vagyok) Német (nyelvtan részéből sík hülye vagyok)

2013. okt. 20. 14:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%

Ugyanolyan lesz, mint bármikor. Mivel úgy se érettségivel fogsz továbbtanulni, ezért mindegy, hogy hogy, csak kettessel elég átmenned.

Nem nagy szám, és nem kell azzal számolni, hogy majd most így vagy úgy nehéz lesz. Gyakorolj és meg lesz.

2013. okt. 20. 15:21
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
Ha középszinten mész, az tényleg nem annyira nehéz
2013. okt. 20. 17:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Szia, középszinten megyek
2013. okt. 20. 17:17
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

A természettudományi tárgyak szoktak nehezebbek lenni

De ha rendesen tanultál, akkor meg lehet mind csinálni

2013. okt. 20. 17:18
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Kezdj el időben készülni rá, ne az utolsó hétre hagyj mindent
2013. okt. 20. 17:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Decemberben már kis érettségi lesz. Nem akarok megbukni, hisz az adja a félévi jegyet.. :S Szóval azt mondjátok, hogy még nincs késő tanulni rá igaz? :)
2013. okt. 20. 17:24
 7/12 anonim ***** válasza:
Ügyesebbek/lustabbák egy hét vagy egy nap alatt tollják, akkor neked elég lesz egy hónap, azt ha nem sikerül, akkor is még az élesig van időd.
2013. okt. 20. 17:29
 8/12 A kérdező kommentje:
Magyarból érvelés vers elemzés vagy egy mű értelmezése a könyebb?
2013. okt. 20. 17:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez "egyéni " dolog, de a műértelmezés sokszor valamivel könnyebb
2013. okt. 20. 19:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Még a nyelvtant is nézd át, mert olyan feladat is lesz

(mondatelemzés)

2013. okt. 20. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!