Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem akarok...

Mit tegyek, ha nem akarok iskolába járni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Beleuntam az iskolába (17 éves vagyok).

Nem érzem jól magam ott, nincsenek barátaim, senki se szól hozzám, egy szenvedés kibírni így az egészet. Nem vagyok jó tanuló sem, már most bukásra állok... Nincs motiváció. És még 3 évem lenne ezzel együtt...

Mi lesz ha nem megyek be egyszerűen? Az igazolatlan nem érdekel, és már az sem érdekel ha megbüntetik a szüleimet, csak ne kelljen már járni oda...

2013. okt. 17. 20:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagy kivételes reaáltudomány tehetség, lappangó potszmodern művész, vagy kiváló színész, netalántán költő vagy ilyesmi, szerintem agyvelődből fess egy képet a falra és tedd el magad holnapra, holnaputánra, és az azt követő végtelen időintervallumra... /Coelho, ja nem most írtam/
2013. okt. 19. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!