Milyen idős kortól lehetnék magántanár?
Azt tegyük félre, hogy nem adózó jövedelem, nem szabályos, stb...
Itt az a kérdés, hogy van-e megrendelőd, van-e, aki alkalmaz. Mindenki azt fogadja fel pl. magántanárnak, aki neki a legjobban megfelel. Ezt kell elérned, és kész.
Ha valóban jó tanár vagy, akkor híred megy és ajánlanak egymásnak.
Én "egész közelről" ismerek ilyent ;)
Kérdezz bátran, megérdeklődöm...
Köszönöm mindkettő választ. Néha magyarázom az osztálytársaimnak az anyagot, de az nagyon más.
Az alsós tananyagot most átnéztem "tanárszemmel" azért így már nehezébb, mint amire diákként emlékeztem. A meggyőzőerő tényleg kérdéses. Illetve, hogy mivel tudnám rávennii a szülőket, hogy egy felnőttel szemben (azon kívül, hogy nyílván olcsóbban vállalom az egészet) engem válasszanak.
Szerintem adj fel hirdetést, hogy babyszittelnél angolul. Veszel pár angol nyelvű mesekönyvet, vagy letöltöd a netről, mondókák, ilyesmik, versek, amiket a nurse-ök is használnak.
Én felfogadnálak. :) pont, mert anyanyelven beszélsz. Nem is engednélek, csak angolul beszélni a gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!