Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 18 évesen járhatok megint...

18 évesen járhatok megint zeneiskolába?

Figyelt kérdés
12 éves koromig jártam, csak aztán meguntam. meg most más hangszeren is szeretnék tanulni. tehát lehet így?
2013. okt. 16. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, járhatsz.
2013. okt. 16. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! A zenesuliba járhatsz, csak ha majd leérettségizel, utána sokkal drágábban járhatsz, mivel az állam ezt már nem támogatja. Zeneiskolánként változó, hogy adnak-e kedvezményt, a nagyobb intézmények nagyvonalúbbak tudnak lenni. Kérdezd meg a suliban, szívesen veszik majd az érdeklődést! Most még érettségiig ugyanúgy járhatsz, mint a kicsik, más hangszeren is. Sok sikert!
2013. okt. 18. 10:47
 3/4 A kérdező kommentje:
már érettségiztem, és tudom, hogy így költségesebb lesz. esetleg valaki tud egy átlag tandíjt mondani? megköszönném
2013. okt. 18. 11:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát nálunk kb. 60 ezer fél év. Sok sikert!
2013. okt. 31. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!