Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kandó szakirányokat ismeri...

Kandó szakirányokat ismeri valaki?

Figyelt kérdés

Olvasgattam a szakirányokról és a modulokról. Több is tetszik, de másmás szakirányon vannak, ezért lenne pár kérdésem.

Az egyik a Mikroelektronika és technológia szakirányon a világítástechnika. Erről tudna vki mondani vmit, esetleg aki ezen van, h milyen?

Nézegettem a Műszer-automatika szakirányt, de ez főleg programozás. Az Automatizálás szakirányt is néztem, itt az épület és közmű automatizálás tetszett. Erről vki tud vmit? Itt is sokat kell programozni? (mert ahogy olvastam itt annyira nem kell a programozás, digitális technika, ezért is/ meg amúgy is tetszik) Meg egyébként is ezeket a mikrokontrolleres programozásokat mennyire kell tudni a késöbbiekben? Vagy ezt most tanuljuk de később mások lesznek? Mert pl digit2-eset én nagyon de nagyon nem értem:S

Meg még az energetikán az Energetikai informatika modul és a Villamosenergia-rendszerek modul ami érdekesen hangzik.

Ha valaki tudna vmelyikekről mesélni, azt megköszönném?

2013. okt. 14. 18:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!