Igazságos ez egy egyetemi tanár részéről? (bővebben lent)
Ma az egyetemen villamosságtan előadáson közzé tette a tanárunk a zh-k eredményeit. A nagyrészük 1-es lett, kb. 15-20 ember ment csak át rajta. Az emberek többsége első éves, így ez volt nála az első zh-nk. Óra végén felsorolta azoknak a nevét, akiknek nem 1-es lett, majd azt mondta hogy a többiek távozhatnak. Velük óra után külön megbeszélte, hogy tartanak majd zártkörű konzultációkat. Magyarul akik most nem mentek át az első zh-n, le vannak sz*rva, a többieket pedig elitként kezeli, velük külön fog foglalkozni.
Elég igazságtalannak érzem, mivel pl. én (és szerintem többen is) csak apró figyelmetlenségeken csúsztam el, de tudás alapján bőven ott lenne a helyem.
Igazságos az első jegy alapján úgymond kategorizálni a hallgatókat? Kivételezni azokkal akiknek jobb lett? Szerintem felháborító!
Hát igen....
Indultál te már szakadékátugró versenyen?
Ott is mondogathatod, hogy bőven az átjutottak között lenne a helyed, mert te tisztességgel készültél az átugrásra. És még hobbiból is ugrálni szoktál, és a társaság zöménél nagyobbat szoktál ugrani.
Csak éppen most az egyszer ugrottál kisebbet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!