Orvosisok (főként SOTE) hanyas kiadású Funkcionális anatómiát (Szentágothai), Élettan könyvet (Fonyó) és Anatómia (Szentágothai) atlaszt ajánlotok?
Ha jól informálódtam, az eddig 3 kötetben kiadott funkcionális anatómiát most egy kötetben adták ki, ami kegyetlenül vastag lehet, szóval szerintem abból ne a legújabb kiadást.
Élettanból én mindenképpen a legújabbat ajánlanám, esetleg a pirosat, a régebbiek elavultak. Szentágothai atlaszt nem ajánlok, inkább Sobottát.
Tök mindegy, olyan sokat nem változtatnak egyiken se...
Sőt, az élettan könyv egyre vékonyabb lesz. A fekete kiadása még dupla annyi volt, mint a legújabb..
Atlaszból annyiból jobb az újabb, hogy az színes, míg a régi fekete-fehér.
Első válaszoló vagyok, most tanulok élettant. A másik kettőnél valóban nem számít a kiadás, de élettanból mindenképpen a zöldet vagy a pirosat vedd.
Azért egyre vékonyabb, mert sokkal kisebb a betűméret, mint a régebbiekben, az újabbakban viszont több az információ. Trust me! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!