Megéri elmenni egyetemi nyílt napokra?
Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 21:28
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen.
Legalábbis ott, ha mást nem, körülnézhetsz, milyen a környezet, kik érdeklődnek még, hányan tolonganak [vagy sem], meg megismerheted a viszonyokat, összehasonlíthatsz két egyetemet, melyik hogyan bonyolítja az ilyesmit, mi a hozzáállása. :)
2/5 anonim válasza:
én azért mentem nyílt napra, hogy ne kelljen a suliba ülni és annyira megtetszett az a bizonyos egyetem (nem reklámozok:D), hogy ma már itt tanulok :):)
3/5 anonim válasza:
én voltam 1 nyiltnapon...ma azon az egyetemen tanulok...
megtetszett az "egyetemi szorakozohely":D
(mire elkezdődött a nyiltnap,a,3.sör fogyott:D
igazolt hiányzás:D)
4/5 anonim válasza:
Nem ezen áll vagy bukik, nagyjából mind1, én nem voltam és utána nem is hiányzott.
5/5 anonim válasza:
Voltunk barátnőmmel. A szak, amire évek óta áhítottunk még jobban megtetszett nekünk. Mutatták, miket csinálnánk, minden csodálatos volt. Csak azt felejtették el közölni, hogy azokkal a dolgokkal csak a 3. évben foglalkozunk.. előtte alapképzés, aminek semmi köze az adott szakhoz.. el is jöttünk. Mindketten kitanultunk egy másik szakmát, rendesen OKJ-s képzések. Igaz, hogy közük sincs az álmunkhoz, de ott legalább azt tanultuk, ami miatt az iskolapadba ültünk. Az, hogy megéri-e.. nem tudom. Reményt ad, érdekes dolgokat látsz, de, hogy maga az iskola valójában, hogy fog tetszeni, akkor tudod meg, ha már megy a tanév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!