Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért tűnik ilyen nehéznek az...

Miért tűnik ilyen nehéznek az érettségi?

Figyelt kérdés

Olyan sok tétel van, amit ki kell dolgozni, megírni, majd megtanulni... jövőre fogok érettségizni, és nagyon félek.

Mégis mindenkitől azt hallom, hogy pofonegyszerű átmenni, valaki szinte semmit sem tanul, és megszerez egy közepes erősségű jegyet.

Most feladtak háziba novella elemzést, azt sem tudom hogy kezdjek hozzá (érettségi tétel)

ráadásul az első írásbeli doga is most lesz, ami érvelés lesz, szintén érettségi tételből. Azt sem tudom, hogy kell, még nem csináltam ilyet.

Ezeket egyáltalán fogjuk gyakorolni? 11. osztályos vagyok.

2013. okt. 9. 22:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Egyrészt azért, mert sokan szeretik rémisztgetni a gyerekeket azzal, hogy az érettségi milyen nehéz, komoly dolog; másrészt azért, mert előtte tizenkét évig semmilyen hasonló vizsgahelyzetbe nem kerülnek a diákok, és ez igen nagy probléma. Ne aggódj, rengeteget fogtok gyakorolni, valóban egy vicc az egész :)
2013. okt. 9. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!