Casio fx-350ES pluss segítség?
Figyelt kérdés
Máma vásároltam a gépet de nem értek hozzá. Eddig egy sorosom volt és azt vágtam,de ezt nem.Egyszerűen nem megy és félek hogy rosszat vettem, érettségire kell,tehát az egész középiskolás matek kell majd,és nemtudom ki lehet e ezzel számolni majd. Ugyanis pl: 289-134.2 akkor 774/2 kapok és nemtudom mi ért, sőt még gyököt sem tudok vonni. Megoldás valami? És amugy ez jó érettségire,tehát ezzel ki lehet majd számolni bár mit?2013. okt. 9. 21:38
1/2 anonim válasza:
Máma vetted? És nemtudod használni? Bár mit akarsz számolni?
Atyaég!
Egyébként bármilyen tudományos számológép megfelel érettségire. Ha nem tudod használni, akkor vedd elő a kis könyvecskét, amit adtak hozzás és az van ráírva, hogy használati utasítás és tanulmányozd.
2/2 anonim válasza:
Ez elég lesz érettségire
Gyököt vonni úgy kell hogy beütöd a számot és megnyomod a gyökjelet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!