Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi ennek az angol fordítása?

Mi ennek az angol fordítása?

Figyelt kérdés

Megkért egy barátom fordítsam le neki ezt a szöveget. Elvállaltam, mert azt mondta nincs senkije aki megtenné..

Viszont én még nagyon alapban vagyok. Ha tudnátok segíteni nagyon jó lenne.

Tisztelt Uram!

Xy vagyok. Azzal a kéréssel fordulok önhöz, szíveskedjen elküldeni a tájékoztatót, amit ma küldött a bankja. Sajnos kitöröltem olvasás nélkül.

Mivel én nem tudok angolul csak a gyerekeim, ők meg csak látogatóba jönnek, így nem tudom mi állt benne. A xy üggyel kapcsolatban köszönettel xy

2009. nov. 9. 17:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Dear Sir

My name is x.y. I would like to ask you to send me the information your bank sent me today again, because unfortunately I have deleted it without reading. As I don't understand English, only my children, and they don't live with me, I don't know what you have written to me about ...

a ... után jön, hogy miről.

2009. nov. 9. 18:50
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2009. nov. 10. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!