Mondhat ilyet egy tanár?
Elvileg mondhat, úgy tudom csak a verés, körmös stb. lett betiltva.
Nekünk volt olyan tanár, aki ennél jóval durvábbakat mondott.
Nem mondhat, de ha így kiborult a tanár akkor valószínű, hogy az osztály már felőrölte az idegeit.
Feltételezem hogy ha az órán mindenki figyel, és azt teszi amit a tanár mond, és nem kellene hallgatni az osztály dumáját, nem kellene rászólni a diákra hogy figyeljen már az órán, akkor nem borult volna ki..
Általános vagy középiskola? Egy szösszenet egy egyetemről:
3: NEM.. ezen az órán semmi nem volt reggel volt álmosak is voltunk. Ennyi volt, amennyit irtam.
5: általános iskola.
#5. vagyok
Ne vedd a szívedre, elhiszem, hogy rosszul eshetett. Tudom, hogy közhelynek hangzik, de az életben ennél csak cifrábbakat fogsz kapni, mondhatnám azt is, hogy ehhez hozzá kell szokni.
Hát csak vond meg a vállad (ne a szeme láttára :D), valószínűleg rosszul indult a napja és néha ilyenkor az ember apróságok miatt is felpörög százra.
Ismerek olyat, aki mindig azzal ordít aki a legközelebb van épp hozzá (pl. egy szobában), pedig közben nem is rá mérges, csak éppen ő volt ott szerencsétlenségére.
Másrészt, nem hiszem, hogy mondhat, de (hamár ált. suli) anno nálunk az egyik srác annyira felhúzta a (matek) tannőt, hogy felképelte a gyereket. Azt sem lett volna szabad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!