Orvosisok! Érdemes Yokochit vennem, ha van más Sobottám?
Figyelt kérdés
Kaptam könyvtámogatást, 13e forintot és azon gondolkozom, hogy így nem kerülne azért olyan nagyon sokba, viszont nem tudom, hogy segítene-e annyit, hogy igazi fotók vannak benne és nem rajzok.2013. okt. 7. 22:23
1/13 anonim válasza:
Nem éri meg. Ráadásul az élő tetemezést nem pótolja.
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor van valami tippetek, mit érdemes beszereznem? Nem akarom kidobni az ablakon a könyvtámomat...
2013. okt. 8. 22:36
4/13 A kérdező kommentje:
Első
2013. okt. 8. 22:47
5/13 anonim válasza:
Hmmm és mid van eddig?
Funkci anci megvan?
Röhlich megvan?
6/13 A kérdező kommentje:
funkci, röchlich, sobotta de még orvosi kémiám is van... egyszóval minden... vajh a Medicinában csak orvosi könyvek vannak?
2013. okt. 8. 23:28
7/13 anonim válasza:
És ha valami olyan könyvet vennél, ami később kell majd? Élettan, patológia, stb.
8/13 anonim válasza:
Yokochit eszedbe ne jusson megvenni :) internetes verzió ingyen van, Sobottát meg csak azért nem javaslom, mert arcpirítóan drága, én a Szentágotait javaslom, ha anat atlaszod van, akkor Biofizikát szerezd be, esetleg embriológiát, ha elsős vagy!
9/13 A kérdező kommentje:
Van Sobottám már és szerintem sokkal jobb, mint a Stentágothai :) Ráadásul antikváriumban vettem úgy, hogy még a dobozkája is megvolt majdnem féláron. Úgyhogy azt megérte
2013. okt. 10. 19:34
10/13 anonim válasza:
"akkor Biofizikát szerezd be, esetleg embriológiát, ha elsős vagy!"
Te most direkt szivatod szegényt? :-D A Langman még elmegy, de a biofizika, mint tankönyv semmit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!