Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Orvosisok! Érdemes Yokochit...

Orvosisok! Érdemes Yokochit vennem, ha van más Sobottám?

Figyelt kérdés
Kaptam könyvtámogatást, 13e forintot és azon gondolkozom, hogy így nem kerülne azért olyan nagyon sokba, viszont nem tudom, hogy segítene-e annyit, hogy igazi fotók vannak benne és nem rajzok.
2013. okt. 7. 22:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem éri meg. Ráadásul az élő tetemezést nem pótolja.
2013. okt. 8. 09:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor van valami tippetek, mit érdemes beszereznem? Nem akarom kidobni az ablakon a könyvtámomat...
2013. okt. 8. 22:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Hányad év? Első, második?
2013. okt. 8. 22:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Első
2013. okt. 8. 22:47
 5/13 anonim ***** válasza:

Hmmm és mid van eddig?

Funkci anci megvan?

Röhlich megvan?

2013. okt. 8. 23:18
 6/13 A kérdező kommentje:
funkci, röchlich, sobotta de még orvosi kémiám is van... egyszóval minden... vajh a Medicinában csak orvosi könyvek vannak?
2013. okt. 8. 23:28
 7/13 anonim ***** válasza:
És ha valami olyan könyvet vennél, ami később kell majd? Élettan, patológia, stb.
2013. okt. 10. 19:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Yokochit eszedbe ne jusson megvenni :) internetes verzió ingyen van, Sobottát meg csak azért nem javaslom, mert arcpirítóan drága, én a Szentágotait javaslom, ha anat atlaszod van, akkor Biofizikát szerezd be, esetleg embriológiát, ha elsős vagy!
2013. okt. 10. 19:16
 9/13 A kérdező kommentje:
Van Sobottám már és szerintem sokkal jobb, mint a Stentágothai :) Ráadásul antikváriumban vettem úgy, hogy még a dobozkája is megvolt majdnem féláron. Úgyhogy azt megérte
2013. okt. 10. 19:34
 10/13 anonim ***** válasza:

"akkor Biofizikát szerezd be, esetleg embriológiát, ha elsős vagy!"

Te most direkt szivatod szegényt? :-D A Langman még elmegy, de a biofizika, mint tankönyv semmit sem ér.

2013. okt. 11. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!