Irodalom érettségire felkészülés?
Figyelt kérdés
Sajnos elég rossz tanárt fogtam ki már 10.ben. Egyszerűen az elmúlt 3 év alatt semmit nem tudtam megérteni, és nem csak én vagyok így ezzel, hanem kitűnő tanulók is. Viszont idén érettségizek és nagyon parázok, hogy mi lesz. Hogy tudnám kidolgozni a tételeket? Oldalakat tudnátok ajánlani ahol ki vannak dolgozva vagy valami segédlet van? Tényleg tartok ettől az egésztől és kéne vmit csinálnom. A válaszokat köszi előre is!!2013. okt. 4. 20:09
1/3 anonim válasza:
Vannak érettségire előkészítő (gyakoroltató) könyvek.
Ilyenbe nézz bele/ vedd meg/ vedd ki a könyvtárból.
2/3 anonim válasza:
Dr. Hidegh Anikó (címét már nem tudom)
(Lehet Kétszintű érettségi nagykönyvek)
3/3 anonim válasza:
Maxim Kiadó-
120 tétel magyar nyelv és irodalomból (középszint - szóbeli) (MX-141) Sípos Jenőné, Széllné Király Mária
ISBN: 9789639624047
Oldalszám: 184
Méret: B/5
OH engedélyszám: KHF/74-20/2008
Ár: 1 880,-Ft, Kedvezményes ár: 1 692,-Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!