Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » S. O. Sben ott akarom hagyni...

Varga Esztíí kérdése:

S. O. Sben ott akarom hagyni az iskolát? Magyarul minnél hamarabb váltani akarok!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Most kezdtem a gimnáziumot,állandoan piszkáltak,folyamatosanmbeszolnak csak azért mert van véleményem,azt mondja mindenki,hogy nagyképű vagyok!Pedig nem..Csütörtökön angolon meg kezdődött ami ment már szept.2ka óta..Beszólongattak.. Elborult az agyam és az egyik fiu osztálytársamnak neki mentem!Lány létemre nem vagyok büszke magamra,soha nem voltam ilyen de hirtelen el öntött a düh! :ss Úgy éreztem szept.1 óta,hogy senki se bír ..Mára be igazolódott.. Mit tegyek óda többet menni nem akarok!! Hozzá teszem ma már nem voltam iskolába!Valaki segítsen,vagy adjon valami tanácsot,hogy beszéljek ugy anyukámmal,hogy írasson át másik iskolába! :(

#iskola #osztályközösség.
2013. okt. 4. 19:54
 1/3 A kérdező kommentje:
Azt hadd tegyem hozzá,hogy NAGYON KÖNNYEN BARÁTKOZOK SZINTE BÁRKIVEL!
2013. okt. 4. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Mindezt elmondod az anyukádnak is. Aztán az ő reakciója már tőle függ.

neked meg nem ártana egy önismereti tanfolyam.

2013. okt. 4. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem kerd meg az osztalyfonokodet, hogy egy oszi oran mondhass par mondatot az osztalytarsaidnak. Ebbe a beszededbe foglald bele, hogy nem vagy nagykepu, csak megvan a sajat velemenyed, kerj bocsanatot attol a fiutol( azert ne annyira megalazkodva)es kerd meg az osztalytarsaidat, hogy legyenek turelmesek es probaljak megismerni a valodi enedet.

Ez a szoveg utan vagy normalisabban fognak veled viselkedni vagy megjobban fognak szivatni. Ha a masodik varians keletkezne beszelj anyuddal es valts sulit. Sok sikert a beilleszkedeshez! ;)

15\L

2013. okt. 4. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!