Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középszintű matematika érettsé...

Középszintű matematika érettségire mennyi idő alatt lehet felkészülni?

Figyelt kérdés

Már leérettségiztem belőle, de rosszul sikerült. Ki szeretném javítani, legalább 4-es re.

Mennyi idő alatt lehet felkészülni rá?

És milyen eszközökkel, oktatóanyagokkal?

Szűkséges hozzá magántanárhoz járnom? És ha igen akkor milyen gyakorisággal?

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2013. okt. 4. 16:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ. Nézzünk néhány fontos részletet :

-Hogyan tanulsz(ha tudnád, nem kérdeznél ilyet"mennyi idő alatt lehet felkészülni rá", azaz nem sokat tanulhattál )

-Szeretsz-e tanulni

-Miért a matek?

-Mi célod van vele?

-Dolgozol?

-Szüleiddel laksz

-Mikor érettségiztél és kettesre-e?

-Továbbtanuláshoz kell?

-Mennyi pénzed van rá?

-Ha tanárhoz jársz időt spórolsz, és pénzt is,ha meg már elmentél ,ő majd felméri a képességeidet és ha korrekt ,el fogja árulni ,hogy a matek neked fekszik-e vagy sem.

2013. okt. 4. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:
53%

Át kell ismételned az egész négyéves anyagot.

Fél év-egy év kell hozzá.

Tanárhoz mindenképp érdemes járni, mert ő ad olyan feladatokat, amik által gyakorlod a dolgokat.

2013. okt. 4. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Nos, én kilencedikben ötös voltam matekból, 10-11-ben év végén hármas, félévkor kettes, 12. év végén ötös, a középszintű matek érettségim pedig 100%-os lett. Megmondjam hogyan csináltam? Leültem a seggemre, és az elsőtől az utolsóig megírtam a matek érettségiket, szép nyugisan. Ami nem ment, azt megkérdeztem valakitől (tanártól), hogy hogyan is kéne. Matekot nem lehet úgy tanulni, hogy elmész különtanárhoz, aztán várod, hogy kezdjen veled valamit. Különtanárhoz úgy érdemes menni belőle, hogy tudod, hogy mit nem tudsz. Szépen állj neki csinálni a régi érettségiket és haladj a maiak felé. Ha kell, még engem is zaklathatsz privátban, ha nem megy feladat, ha ráérek és tudom akkor elmagyarázom.
2013. okt. 4. 16:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg az utolsót. Így fogok tenni, vigyázz, lehet hogy még szavadon foglak. :)
2013. okt. 9. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!