Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tudnatok egy oldalt, ahol...

Tudnatok egy oldalt, ahol letudom tolteni a Sobotta atlaszt? Elorre is 1000 koszonet.

Figyelt kérdés

Erre lenne szuksegem:

[link]

A lenyeg, hogy magyarul legyen.

Nagyon nagyon megkoszonnem annak, aki tud segiteni :)

2013. szept. 29. 20:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Túl nagy reményeket azért ne fűzz hozzá.
2013. szept. 29. 23:12
 2/7 anonim ***** válasza:

"A lenyeg, hogy magyarul legyen."

Minek? Ami fontos benne, az a képletek nevei, ami latinul van, az angol része pedig baromi egyszerű.

Egyébként az angol PC verziót el tudom küldeni, ha adsz egy mail címet (privátba).

2013. szept. 30. 00:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Amúgy pedig vedd meg, ha medikus vagy, akkor pedig pláne vedd meg. Egészen más anatot atlaszból, és gépről tanulni. Nekem csak azért van meg gépen is, mert nincs kedvem magammal cipelgetni a könyveket, és mivel az anat megvan ezért nem kell olyan gyakran.
2013. szept. 30. 00:21
 4/7 Balanus_concavus válasza:
Ncoreon is csak angolul van fent (1-2.).
2013. szept. 30. 04:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem angolul van meg latin númenklatúrával, és tökéletes.
2013. szept. 30. 08:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszokat!

Sajnos magyarul kell, mert nem nekem kell, es az illeto magyarul szeretne.

Hat ezek szerint meg kell venni, sok helyen fent van a neten, de mindenhonnan pillanatok alatt torlik jogvedelem miatt. Amugy meg kinyomtatasra kellett volna, mivel az joval olcsobb mint maga a konyv :)

2013. szept. 30. 14:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha kinyomtatod, semmi nem fog látszani a képletekből....

Amúgy ha nincs pénz Sobottára, vegyen Szentágothait, az jóval olcsóbb, és az is tökéletesen megfelel. Vagy könyvtár, használt könyv stb.

De nem értem mi baja az angollal, mikor úgy is a latin a lényeg..

2013. szept. 30. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!