Ti nem tartjátok viccesnek?
Egyetértek teljesen. Én is terveztem, hogy kint tanuljak tovább, utána is néztem egyedül mindennek, aztán végül nem úgy döntöttem. Szerintem aki ennyire nem tud önállóan utánanézni, írni az adott kinézett egyetemnek, azt úgysem fogják felvenni (ha egyáltalán el tud jutni odáig, hogy felvételizzen...).
A kedvencem az, amikor úgy írnak ki kérdést, hogy amerikai egyetemre szeretnének járni, de elképzelésük nincsen, mit akarnak tanulni... :D Ez tényleg nevetséges. A lényeg, hogy kint tanuljunk, mert az menő, az már mindegy, hogy mit... Buták az emberek. Ennél már csak egy jobb van, amikor mindenféle nyelvtudás nélkül akarnak kimenni az emberek külföldre dolgozni, és itt faggatóznak ilyen "az én nevem..." és "én ezt szeretném dolgozni" jellegű szókinccsel kapcsolatban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!