Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan kellene egyetemen...

Hogyan kellene egyetemen (fizika) tanulni ha minden nap reggeltol 7-8 ig orak vannak?

Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok a velemenyetekre es javaslataitokra, hogy ti hogyan tanulnatok, ha ugymonnd reggeltol bemegy az ember es hiaba hogy esetleg van egy ket ora lyuk de csak este er haza, ami eleg faraszto. Mar nem marad tul sok energiam, hogy az aznapi anyagokat atvegyem, de meg gyakorlatokat is kellene oldani, regneteget, mert azt nem hiszem hogy az aloadasokon es gyakorlatokon valo reszvetel es mely figyeles elegendo lenne.

2013. szept. 29. 00:52
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Nem létezik, hogy este 7-8-ig órák vannak, ilyet nem lehet csinálni. De ha mégis, akkor amire nem muszáj, arra nem kell bejárni.
2013. szept. 29. 02:20
 2/8 anonim válasza:
100%
Hogyne létezne...? Én azt csinálom, hogy a hétvégén tanulok. Sikerült megoldani, hogy pénteken ne legyen órám, úgyhogy aznap átnézem, mégis mi a franc folyt a suliban, , szombaton pihi, vasárnap pedig tanulok. Szerintem szelektálj. Nem kell minden órára bejárni, nálunk legalábbis alig van katalógus... Tudom, hogy van, aki csak a saját jegyzetéből tud tanulni, de ilyen helyzetekben mérlegelni kell. Vagy menj be minden előadásra, és figyelj nagyon, vagy lógj el párat, kipihentebb leszel,lesz erőd tanulni. Egyébként nem bántásból, de ezekre nem gondoltál, mikor összeállítottad az órarended? :D
2013. szept. 29. 07:23
 3/8 anonim ***** válasza:
27%

Lehet szelektálni. Amit könyvből is meg lehet tanulni arra nem kell bemenni.

20 évvel ezelőtt erős rostán mentek keresztül a hallgatók a felvételin és akiket felvettek azoknak nem volt gond a napi 7-8 óra. Ma már az is probléma ha a megértés és nem csak a bemagolás szintjén kérik számon az anyagot

2013. szept. 29. 07:24
 4/8 anonim válasza:
Jó, látom, van pár elírásom, tudjuk be a kora reggelnek. :D Amúgy nagyon sokan csak vizsga előtt tanulnak. Igen, tudom, az olyan is... de ezt csak azért mondom, hogy ne görcsölj rá! A lyukas óráidat pedig használd ki! Elsős vagy? :)
2013. szept. 29. 07:25
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

azért ez a vizsga elötti tanulás...én is baromi sokat tanulok vizsgaidöszakba de ennek ellenére év közben is mert minden héten zh-zok.

lyukasórákba tanulj, biztos van tölteléktárgyad ott is tanulhatsz mást plusz én este 8 után is szoktam böven..

2013. szept. 29. 10:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, elsos vagyok

Koszi az otleteket

2013. okt. 5. 12:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Az igen!:D Csak tudnám miért lettem lepontozva?:D

Infós szakra járok, ZH-kon általában a gyakorlatot kérik számon, ami jó pár órát felemészt, hogy megértsd, begyakorold stb (persze van olyan ZH is ahol az elméletet kérik, de nem olyan részletességgel mint a vizsgán, mert akkor mi értelme lenne a vizsgának?). Szóval tényleg nem értem miért az oka a lepontozásnak.

2013. okt. 5. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
*mi az oka
2013. okt. 5. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!