Környezetszennyezésről kéne irjak valamit de nem tudok. Lent infók, ötletek?
Figyelt kérdés
Most iratkoztam egy környezetvédelem szakú osztályba és kértek házit, hogy irjak a sulimtól hazáig tartó úton, hogy milyen szennyeződéseket figyelek meg... (talaj, levegő, víz)
Nos én eléggé közel lakom a sulihoz így sokat nem tudtam írni, 2 sort kb és a vízhez nem is írtam. Megnéztem mások miket írtak ilyenek voltak, hogy villámlás mert abban van nátrium vagy mi meg minden ilyen hülyeséget írtak én meg annyit bírtam irni, hogy autó kipufogója, eldobott szemetek amik nem vagy csak nagyon későn bomlik le.. seegítenétek? :3
2013. szept. 28. 13:08
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!