Az gáz, hogy 19 évesen tudom meg, hogy a diákigazolványra kell érvényesítő matrica?
Figyelt kérdés
Eddig sose raktam rá és buszon/vonaton sose volt belőle gond így hát nem is kértem rá matricát, nem is tudtam hol kell kérni. Szóval már gyerekkorom óta így járok vele. lol. Ennyire figyelnek az ellenőrök? Eddig csak a bérletem miatt szóltak, hogy nem volt rajta diákigazolványom száma.2013. szept. 21. 19:59
1/6 anonim válasza:
Hát elég gáz, azt jelenti hogy nem vagy képben azokról a dolgokról amik körülvesznek. Sok hasonlóval fogsz még akkor szembesülni, kicsit legyél figyelmesebb és ennyi...
2/6 anonim válasza:
Annyira vészesen nem gáz, mert addig a tanév végéig amelyben betöltöd a 18. életéved (azaz annak a tanév végéig, amíg tanköteles vagy) NEM kell matrica. Pontosabban annak a tanév végét követő október 31-ig.
3/6 anonim válasza:
Középiskolában szerintem egy ideje már nem kell. Legalábbis én is 19 vagyok és nekem biztos nem kellett a középiskolás diákomra bár nem minden biztonsági őr van ezzel tisztában, mert ha jó vettem le a beszélgetésből, akkor ezt nem olyan rég szűntették meg (egyszer egy őr szólt érte, de a másik kijavította, hogy nem kell).
5/6 anonim válasza:
Inkább a téged körülvevőktől gáz...
6/6 A kérdező kommentje:
Na mindegy ezen a héten besétált hozzánk egy tanár azzal, hogy ad matricát.. szóval erre a tanévre már nem lesz gond tuti:D
2013. szept. 27. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!