Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez jó téma szónokl...

Szerintetek ez jó téma szónoklatra?

Figyelt kérdés

A címe még nincs meg, de valami ilyesmi lesz: Természet vs EMBERISÉG, vagy valami hasonló, ez még ráér, de valami olyanról írnék, hogy az ember mennyi sokat pazarol(pl. ha csak fél fokkal levenne a fűtést, vagy a lámpát ha lekapcsolná, akkor mennyi sokat megtudna spórólni, de nem csak az a személy, hanem ha mindenki belefogna a spórolásba, akkor igen is sokat lehetne spórolni, vagy ha a szemetet, cigicsikket nem a földre dobnánk, hanem a szemetesbe, mennyivel tisztább lenne a föld ahol élünk), főleg ilyen számításokat mutatnék/mondanék, hogyha az emberiség összefog akkor mennyivel jobb, tisztább életünk lehetne, mert ugye azért már 7 milliárdan élünk ezen a bolygón.

Azt még nem tudom, mennyit kellesz beszélnem, de én olyan 5-10 percre gondoltam, szerintetek ez jó téma lesz? Esetleg még mit tegyek bele, vagy mit ne tegyek bele? Ha valami hasznom gondolatod van ezzel kapcsolatban, írd meg. Előre is köszönöm

2013. szept. 18. 18:48
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!