Kiknél tegyem le a jogsit? Milyen tapasztalataitok vannak?
Pesti vagyok. A csigavér-re gondoltam, de jót és rosszat is hallottam róla egyaránt.
És egy hülye kérdés...én még soha nem vezettem, kb a pedálokat tudom csak megkülönböztetni. Ha ilyen 0 szintű tudással megyek az oktatóhoz, akkor nem fog kicsit hülyének nézni? Nem fogok nagyon kilógni a többiek közül?
Tudom hogy nem ezt kérdezted, de a padlógázt én a helyedben elkerülném, mert nagy részben miattuk telt egy hosszú évbe mire hozzájutottam a jogosítványomhoz. A vizsgaidőpontjaimat kétszer is elrontották, az oktatójuknak hónapokba telt hogy legalább felhívjon hogy mi a helyzet. Aztán jött egy hosszú rész amit nem feltétlenül az ő számlájukra írnék, de a végén mikor át akartam iratkozni egy másik iskolába, meggyanúsítottak hogy nem fizettem ki az oktatást. Mindezt úgy, hogy MINDENT előre ki kellett fizetni. Szóval akárhova is mész végül, az elismervényeket a befizetésekről őrizd meg, akkor is ha már egy évesek. :)
A csigavérről is hallottam hasonló szépeket. Meg az oktatóik hónapokra előre le vannak foglalva. Én végül egy budaörsi autósiskolában fejeztem be, sokkal korrektebbek és olcsóbbak voltak.
Nagyon sz*rok az autós iskolák.
Én sem tudok jót mondani
Köszönöm a válaszokat :)
Akkor a padlógázba nem megyek. Nem szeretnék vidékre menni, ha megoldható, inkább pesti iskolát választanék. Várom a további tapasztalatokat és javaslatokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!