Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Au pair-ként mennyi idő alatt...

Au pair-ként mennyi idő alatt mennyit tudtatok spórolni? Mennyi volt az az összeg, amit hazahoztatok?

Figyelt kérdés
Tudom, csak zsebpénzt fizetnek, ebből lehetne számolgatni, de azt nem tudom, hogy kint mennyit költ magára az ember. Szóval olyan létezik, hogy semmit? Pénzgyűjtés céljából szeretnék menni, nyilván nem leszek belőle gazdag, de kezdetnek lehet jó lenne.

2013. szept. 12. 16:32
 1/9 A kérdező kommentje:
Angliáról lenne szó.
2013. szept. 12. 16:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Én semennyit nem hoztam haza.
2013. szept. 13. 11:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Miért nem? Nem maradt?
2013. szept. 13. 16:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha minden igaz, én 2 hét múlva megyek.

Elvileg 260 Eurot kapok majd, a nyelvsulit az anyuka fizeti (elvált)

Fogalmam sincs, hogy mennyit fogok tudni félrerakni. Olyan nincs, hogy az egész összeget, amit kapsz nem költöd el. 1-2-szer azért gondolom szeretnél hazajönni a szüleidhez, kevés család állja csak az útiköltségedet. A másik meg, hogy pl. a tamponodat nem a fogadó anyuka/apuka veszi majd meg. :) Ez inkább nyelvtanulásra nagyon jó.

Hol regisztráltál?? Én már vagy 2 hónapja regisztráltam az au pair world-re. Nagyon nehezen találtam csak családot, pedig aztán vagy 40 host family-vel vettem fel a kapcsolatot. (remélem ők majd személyesen is szimpik lesznek) :)

Bocsi a kisregényért!

Ja, és amúgy mi a célország, ahova szeretnél menni?

2013. szept. 14. 16:43
 5/9 anonim ***** válasza:

forintosítva kb 300 ezret hoztam haza.

a család abszolút mindenem fizette,a telefontól kezdve a hazautamig.

10 hónapot voltam

svédország

2013. szept. 30. 20:54
 6/9 anonim válasza:
Én egy nagyon rendes családnál voltam, sok mindent fizettek nekem, ha "túlóráztam", arra is kaptam pluszt. Tudtam félretenni.
2013. okt. 3. 18:03
 7/9 anonim válasza:
Nekem az elsőnap amikor ideértem az anyuka megmutatta, hogy hol van a tampon mondta hogy nyugodtan használjam csak azt a fajtát nem nagyon szeretem, de pl tusfürdőt egyet használunk ő ajánlotta fel de sampont magamnak veszem meg a fogkefét.. én havi 260 eurót kapok plusz 100€ val jöttem ki most 550€ spórolt pénzem van 3,5 hónap után de ruhákat vettem magamnak meg küldtem haza csomó mindent de szerintem még elfogok költeni a karácsony miatt 100€ még :/ én nem tudom hogy vigyek-e haza az egészet tuti nem fogom haza vinni..én egyébként mindig előre megkapom a fizum az első nap megkaptam a félhavimat
2013. nov. 23. 21:47
 8/9 anonim válasza:

Anglia (pláne London) nem a legjobb pénzgyűjtés szempontjából,de persze nem lehetetlen.

Én most vagyok itt majdnem 1 hónapja ,heti 110-et kapok,és most több,mint 300 font van a számlámon.Úgy,hogy 100 fonttal jöttem ki.

VIszont ezelőtt 4 hónapig voltam sz@rabb helyen,onnan azt a 120 fontot vittem haza,mert MIDENT nekem kellett fizenti :) telefonkártya,utazás,nyelvsulit is kellett volna ha lett volna,de nem is kerestem annyit 1 hónapban amennyibe került a képzés.Mindent amit el tudsz képzelni.

Szerintem attól függ,hogy mennyire vagy kitartó és ,h mit akarsze elérni.Ha tudod,hogy neked most EZT meg AZT kell belőle venned,vagy EZÉRT meg AZÉRT kell spórolnod,akkor menni fog.(Ha olyan környékre mész,ami közel van a high road-hoz,vigyázz! mert sok a meki meg a starbucks,subway,stb :))

2014. febr. 5. 22:13
 9/9 anonim válasza:

az előző vagyok

bocsi a hibákért,már kicsit késő van :)

még annyit,hogy az előző helyen 80-at kaptam.

2014. febr. 5. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!