21 éves vagyok, nappalin első éves főiskolás, így tényleg nem kapom meg a rendszeres gyermekvédelmit?
Figyelt kérdés
Utoljára 2004-ben kaptam, aztán nagyobb lett az 1 főre jutó ezért szűnt meg.Azóta nem is kérelmeztük.
Most akartuk megpróbálni, mert akkor a sulitól a szociálisra is lenne esélyem.Az 1 főre jutó 37.600 ft körül van, édesanyám egyedül nevel, külön élnek a szüleim.Viszont ma mondta az illetékes nő, hogy megkapnám, ha 18. életévemet mikor betöltöttem kaptam volna ezt a támogatást, ez egy új rendelet, ennek nem felelek meg, mert mi most kérelmeztük csak hosszú idő óta.
Tényleg rászorulók vagyunk, ha ezt nem kapom meg, nincs esélyem a sulitól a szociálisra sem jó nagy eséllyel... :(
Van valaki hasonló helyzetben?Azt mondta a nő, hogy majd küldik,hogy elfogadták e vagy sem és rá is kérdez..
2013. szept. 12. 14:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!