Passzív féléves vagyok! Milyen diákmunkát vállalhatok?
Jelentkeztem egy diákszövetkezet által meghírdetett munkára, de a válasz e-mailben azt kérdezték hogy mi van az iskolalátogatásimra írva aktív vagy passzív (mert ők csak aktívval foglalkoznak)...hát semmi ott erre nem térnek ki /név , szak, tagozat,dátum/ lepecsételik és jól van..
Akkor most vállalhatok diákmunkát?
Ha igen akkor csak olyat amit passzívosoknak hírdettek meg?
Én is úgy tudom, hogy csak aktívosoknak adnak diákmunkát.
Nincs egy olyan ismerősöd , aki OKJ-ra jár? Én is így szereztem iskolalátogatásit, amikor passzívon voltam.
Oké!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
DEHOGYÍÍS!!!
ne írjatok hülyeséget!!!azért mert valaki passzív féléves attól lehet hogy nem kap matricát és nem jogosult kedvezményekre de a suliba ha bemész kiadják a papirt amivel igazolod hogy a jogviszonyod fennáll...és csupán ez az egyetlen dolog ami kell a diákszövetkezeteknek...ugyhogy kérsz egy lyen papirt (nem iskolalátogatásit - ebben különbözik egyébként az aktivtól ugyanis ilyet csak aktivon kapsz mivel csak akkor jársz be)
szal kérsz egy ilyet és ezzel bármelyik szövetkezetnél bármilyen melot vállalhatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!