Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Passzív féléves vagyok!...

Passzív féléves vagyok! Milyen diákmunkát vállalhatok?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy diákszövetkezet által meghírdetett munkára, de a válasz e-mailben azt kérdezték hogy mi van az iskolalátogatásimra írva aktív vagy passzív (mert ők csak aktívval foglalkoznak)...hát semmi ott erre nem térnek ki /név , szak, tagozat,dátum/ lepecsételik és jól van..

Akkor most vállalhatok diákmunkát?

Ha igen akkor csak olyat amit passzívosoknak hírdettek meg?

2009. nov. 3. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Diák munkát nem vállalhatsz, mert passzív féléven hivatalosan nem vagy az iskola hallgatója, tehát nem vagy diák. Ugye a diák igazolvány matricát se kapod meg, hát ez sem véletlen.
2009. nov. 3. 19:43
 2/7 A kérdező kommentje:
De akkor az iskolában miért mondták azt, hogy attól hogy passzív féléven vagyok a jogviszonyom megmarad szóval vállaljak csak bátran diákmunkát???
2009. nov. 3. 20:00
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
diákigazovány matricát senki nem kap... legalábbis senki akit én ismerek...
2009. nov. 3. 20:32
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Én is úgy tudom, hogy csak aktívosoknak adnak diákmunkát.

Nincs egy olyan ismerősöd , aki OKJ-ra jár? Én is így szereztem iskolalátogatásit, amikor passzívon voltam.

2009. nov. 3. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Passzív féléven, levelezősöknek és estiseknek nem adnak diákmunkát. Ez van. Megvan a hallgatói jogviszonyod, persze mert ez a lényege a passzív félévnek, de attól még hivatalosan most nem vagy diák, nem vagy az egyetem hallgatója.
2009. nov. 3. 20:35
 6/7 A kérdező kommentje:

Oké!

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2009. nov. 3. 20:55
 7/7 anonim ***** válasza:

DEHOGYÍÍS!!!

ne írjatok hülyeséget!!!azért mert valaki passzív féléves attól lehet hogy nem kap matricát és nem jogosult kedvezményekre de a suliba ha bemész kiadják a papirt amivel igazolod hogy a jogviszonyod fennáll...és csupán ez az egyetlen dolog ami kell a diákszövetkezeteknek...ugyhogy kérsz egy lyen papirt (nem iskolalátogatásit - ebben különbözik egyébként az aktivtól ugyanis ilyet csak aktivon kapsz mivel csak akkor jársz be)

szal kérsz egy ilyet és ezzel bármelyik szövetkezetnél bármilyen melot vállalhatsz!

2010. jan. 25. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!