Kollégiumról tapasztalatok?
Kényelmetlenek az ágyak, elfogod verni minden pénzed az első három nap, a bulik nagyon jók szoktak lenni, de amúgy csak olyan mintha a szüleidet kicserélnék néhány haverodra.
A szex része erősen el van túlozva, asszem ennyi.
Nekem kényelmesek voltak eddig az ágyaim, nem tudom, miről beszélsz utolsó :D
Viszont ketten tényleg kényelmetlen benne aludni. Egy személyre vannak tervezve.
Szexelni meg lehet gond nélkül, ha éppen nincsenek itt a szobatársak. Amúgy szerintem elég pofátlanság lenne. Az meg nagy butaság, hogy a koliban mindenki mindenkivel, mert nagyobbrészt itt is van mindenkinek van barátja/barátnője, a szinglik meg ugyanolyan értékrendek szerint keresnek párt vagy egyéjszakást, mint bármelyik olyan ember, aki nem kollégiumban lakik. A késői hazaérkezésekkel ugyanúgy óvatosnak kell lenni, mint otthon, hiszen általában nem egyedül laksz a szobában, és minimális tekintettel azért nem árt lenni a másikra
A bulik általában jók, ismerkedni könnyű, kaját-mosóport-mosogatószert-edényt, stb, stb gond nélkül lehet kölcsönkérni a szomszédoktól, ez nagy előny. Én szeretek kollégiumban lakni :)
20/l
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!