Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi kell ahhoz, hogy aerobik...

Mi kell ahhoz, hogy aerobik edző legyek?

Figyelt kérdés
Hobbi szinten járok aerobikra, és nagyon szeretem. Valami tanfolyamot kell elvégeznem, esetleg fősuli? És kb mennyit keres egy aerobik edző? 14/L

2013. szept. 9. 18:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Érettségi után mehetsz sportos képzésekre. Nem kell feltétlenül egyetemre vagy főiskolára menni, már okj-s képzésekben is vannak ilyesmik, csak meg kell keresni azokat a helyeket, ahol vannak ilyen sport, aerobik stb. edző képzések is.
2013. szept. 9. 19:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Illetve, ha tényleg ez érdekel, akkor egy sporttagozatos gimi jó választás lehet.
2013. szept. 9. 19:36
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazából már kilencedikes vagyok egy sima gimiben :) Ezekhez az okj-s képzésekhez kell pl tesiből érettségi? Csak mert más sportokból nem igazán vagyok jó, a futást pedig kifejezetten utálom. És ha mégis fősulira megyek ahhoz kell tesi érettségi, vagy ott a fősulin kell más sportokat is csinálnom aerobikon kívül?
2013. szept. 9. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!