Mit csináljak ha nem tudok tanulni?
Figyelt kérdés
kéne holnapra tanulnom, mert felelek. De néha annyira nincs kedvem hozzá, hogy félóráig nézek 2 mondatot, nem megy bele a fejembe, semmi kedv, stb..
ilyen csak néha van
2009. nov. 2. 20:53
1/9 A kérdező kommentje:
*csináljak
2009. nov. 2. 20:56
2/9 anonim válasza:
Tanácsos ha ilyen esetekben már jó előre elkezdesz rá tanulni és beosztod.
Részletekben tanulod, többször átnézed stb.
Most már sokat nem tudsz csinálni. Önuralom kell. Rá kell venned magad, hogy leülj és tanulj, vagy pedig kezdhetsz imádkozni, hogy jól jöjj ki belőle.
4/9 anonim válasza:
Tanulni is meg kell tanulni. Államvizsgán nekem sem volt 1x-ű...aztán pár nap és belejöttem.
5/9 anonim válasza:
És feleléskor hogy használsz puskát?
Gondolod nem tűnik fel a tanárnak, ha folyton a tenyered nézegeted?
Ez még röpdogánál is körülményes, nem hogy felelésnél.
6/9 anonim válasza:
Ugyanez vagyok én, kinyitom első mondatot elolvasom, fél óra szünet, újabbat megint szünet... Nem tudok egyszerűen koncentrálni.
7/9 anonim válasza:
Akkor csak olvasd át párszor, kettesre megmarad benned annyi infó.
8/9 A kérdező kommentje:
ja..nm baj most 5ös vagyok nagyjából ,csk néha van ez a hülyeség:S
2009. nov. 3. 17:39
9/9 anonim válasza:
álmos v feküdj le aludni és holnap órák elött nézd át:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!