Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Sűrgös! Számítástechnika vs....

Sűrgös! Számítástechnika vs. Környezetvédelem? Infók Lent

Figyelt kérdés

Arra volnék leginkább kíváncsi, hogy érettségizős osztály mindkettő és akkor igazából mindegy, hogy hova megyek ha leteszem az érettségit mert aztán mehetek bármerre, igaz? Nem befolyásolja, hogy hova mehetek, mi lesz belőlem?

Ha már itt tartunk kis infót a környezetvédelemről tudnátok írni? (Romániában élek ha ez számít)

2013. szept. 4. 11:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Környezetvédelem alatt a reál profilú "științe ale naturii" szakot érted, vagy valami technikai profilú osztályt? Én matek-infót végeztem, mert csak azt végezhettem magyarul az én sulimban. Összehasonlítva a természettudományok (vagy biosz-kémia) osztály tanrendjével, az egyedüli különbség az, hogy matek-infón tanultok programozást magasabb szinten, és magasabb szintű a matek (óraszám ugyanannyi). Biosz-kémián meg elvileg nagyobb hangsúly van ezekre fektetve, de az óraszám megintcsak kb. ugyanaz. De ez az iskola színvonalától és vezetőségi tanácsától is függ. Ha érdekel, megmutathatom, hogy a tanügyi törvény mire hány órát szab ki.

A kérdésre meg: ha nincs gond a matekkel és infóval nagyon, akkor szerintem jobban megéri, mert több mindent tanulhatsz meg mint bármilyen más szakon, és innen a legkönnyebb utána alkalmazkodni bármilyen egyetemen (filológiától kezdve, bioszon át, egészen az orvosiig).

Remélem segítettem.

2013. szept. 4. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!