Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha most Vendéglátói Szakközépi...

Ha most Vendéglátói Szakközépiskolába járok, később mehetek Informatikai fősuliba?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 23:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Minden további nélkül, csak annyi hogy lehetőleg csinálj egy informatika érettségit, de ez nem kritérium, választhatsz helyette mást is.
2009. nov. 2. 07:00
 2/3 anonim ***** válasza:

Pont fordított az én esetem. :) én informatikai szakközépbe jártam, leérettségiztem és idegenforgalmat tanulok.. :) Semmi hátrányom nincs. gaz, hiányoznak a közgáz alapok meg egy plusz nyelv, de nem lehetetlen végigcsinálni.

Infóból anno nagyon sok óránk volt, programoztunk, készültünk az (emelt) érettségire.. Ha téged az infó érdekel, jelentkezz oda bátran, nem számít milyen suliból jössz! :)

2009. nov. 2. 08:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Oksi köszi a válaszokat :D
2009. nov. 2. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!