Egyetemen, levelezőre fogok járni, de ezt nem értem. Ma mondták meg, melyik lesz az első konzultációs hét. De én azt hittem, majd csak hétvégenként kell bejárni. És akinek munkája van, az mit csinál? Ki vesz egy hét szabit?
Figyelt kérdés
Bocsánat ,ha hülye kérdés ,de ez mindig így lesz ,egy teljes hét? Akkor hogy vállaljak így munkát?
köszönöm előre is!
2013. szept. 3. 22:34
11/11 anonim válasza:
"Konzultációra csak akkor kell menni, ha valamit nem értesz...
"
Nálunk, volt olyan tárgy, amiről, ha hiányoztál 2 órát indokolatlanul akkor megtagadták az aláírást.
Én is levelezőn tanultam/tanulok, nekem havi 4 nap volt átlagosan és a főnököm nem vont le bért :DDDD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!