Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miskolci Egyetem gólyák...

Miskolci Egyetem gólyák milyen teendők vannak a beiratkozásig?

Figyelt kérdés

Honnan tudok esetleg tájékozódni hogy milyen programok vannak? Mert pl vmelyik karnak neptun oktatás van ma, de én nem tudok semmiről hogy az én karomnak vmi is lenne.

Ájk- munkaügy és tb igazgatás.

2013. szept. 3. 10:13
 1/5 anonim válasza:
Szerintem mindegyik karon lennie kell tájékoztatónak, olvasd át a levelet amit kaptál az egyetemtől.
2013. szept. 3. 10:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Abba csak annyi van, hogy majd a beiratkozáskor lesz egy neptun tájékoztató, meg vmi tűz rend meg nem tudom milyen előadás vagy mi a fene.

Létezik az hogy semmi dolgom nem lenne csak csütortokon a beiratkozáskor?? Vasárnap óta bent vagyok a koliba..a semmit tevés tönkre tesz..

2013. szept. 3. 11:14
 3/5 anonim válasza:
Első vagyok! Ma volt a tájékoztató nekünk (BTK), és konkrétan itt sem volt semmi, csak elmondták a legfontosabbakat Beiratkozni a NEPTUN-on keresztül kell,már most lehet, és tárgyakat is felvenni.
2013. szept. 3. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Az I. évesek hallgatóvá fogadásán ugye nem kötelező megjelenni?
2013. szept. 3. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:
remélem nem kötelező, mert én sem megyek
2013. szept. 4. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!