Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam, hogy meg...

Varga Esztíí kérdése:

Hogyan csináljam, hogy meg tudjak felelni a gimnáziumi elvárásoknak?

Figyelt kérdés
Nos én egy olyan általánosba voltam ahol egy nagyon rossz osztályom volt,tanulni szinte nem lehetett,se figyelni mert hátul ültem és elnyomta a hang a tanárt,hozzá voltam szokva az össze vissza puskázáshoz,nagyon nagy elmaradásaim vannak.. Mit csináljak,hogy tudjak tanulni ?

2013. szept. 2. 16:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne leghátra ülj, figyelj az órákon, jegyzetelj, otthon tanulj délután..
2013. szept. 2. 16:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Ülj előre vagy középre, figyelj órán és légy aktív. A puskázást felejtsd el, ilyenkor alakítják ki a tanárok skatulyákat, úgyhogy nagyon fontos, hogy most legjobb oldaladat mutasd, mert sokkal könnyebb dolgod lesz, ha jó tanulónak könyvelnek el, mintha rossznak és lustának, mert változtatni ezen nehéz.

A tanulási módszeredet neked kell megtalálnod, de ha ennyire el vagy tőle szokva, a legjobb, ha rendszeresen leülsz tanulni, mondjuk elsőre tűzd ki azt, hogy minden órára átolvasod a múlt órai anyagot, és természetesen megírod a leckét. Nyilván, ha feleltetés vagy doga lehet, akkor alaposabban tanuld meg, de amúgy sem árt, ha képben vagy az anyaggal, könnyebb követni az óra menetét.

Alapvetően elölről fogjátok kezdeni a dolgokat, talán mateknál meg ilyesmiknél lehet gond, hogy korábban nem tanultál, de kérd nyugodtan segítséget a tanártól, örülni fog hogy érdeklődsz, merj kérdezni.

2013. szept. 2. 17:58
 3/3 A kérdező kommentje:
második válaszoló ,nagyon hasznos választ írtál,és jónak is látom! Köszönöm,hogy írtál! Nagy segítség,mert már sírtam is ,hogy nem lesz éretségim,pedig a legfőbb célom.
2013. szept. 2. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!