Honnan tudom meg mik lesznek a szóbeli tételek?
Figyelt kérdés
Tavaly érettségiztem és idén újra szeretném csinálni történelemből. Honnan tudom meg, hogy abban az iskolában, ahova beosztanak érettségizni, milyen tételek közül húzok?
Ahova én jártam középiskolába, a szaktanárral beszéltük meg a tételsort, más iskolákban nem feltétlen ugyanazok voltak, mint nálunk. Honnan tudom megérdeklődni, hogy milyen tételekkel készüljek, ha csak az utolsó pillanatban derül ki az, hogy hol fogok érettségizni? Van erre valami szabály?
2013. szept. 2. 13:53
1/1 anonim válasza:
A témakörök mindig, minden iskolában ugyanazok, tehát mindig ugyanazt kell megtanulni, csak az abból kiszemezgetett dolgok mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!