Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Most akkor meddig is lesz...

Most akkor meddig is lesz jogviszonyom?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy OKJ-s tanfolyamra,mert az adókedvezmény megtartásához kell,hogy mindkét tesómmal együtt legyen nappali tagozatos jogviszonyunk. Amúgy levelezős egyetemre járok ,pénteken és szombaton ott vagyok. Amikor az OKJ-re jelentkeztem,gondoltam majd bejárogatok,lehet még lesz is belőle valami, erre ma nézem az órarendet,és látom,hogy a komplett pénteki nap totál tele van,nekem meg akkor épp másik városban kéne lennem. Utána elolvastam a házirendet,ami nevetséges... Komolyan azt hittem,hogy itt majd valami felnőttképzés-szerűben fogok részesülni,erre látom,hogy nagyon nem...

A kérdésem az lenne,hogy ha ezt a marhára poénos képzést az első percben ott hagyom,de nem iratkozom ki,akkor meddig van pontosan jogviszonyom? Félév végéig legalább megvan,vagy fölöslegesen fizettem ki 10.000 ft regdíjat,mert ahogy észreveszik,hogy nem járok,máris kivágnak? Köszi a válaszokat!

#OKJ #iskola #jogviszoy
2013. szept. 2. 09:58
 1/1 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne, hogy ha nem járunk be, akkor meddig van még jogviszonyunk :S
2013. szept. 22. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!