Anc kérdése:
Tudtok mondani olyan órákat az ELTE-BTK-n, amik 4 kreditesek?
Figyelt kérdés
Szabad kreditbe kell felvennem, hogy le tudjak államvizsgázni januárban. Lehetőleg valami olyat szeretnék, amire nem kell sokat tanulni, élvezetes, és persze nem előfeltétele semmilyen más tárgy.2013. szept. 1. 12:55
1/9 anonim válasza:
Ajánlom a "húspogácsa sütés" kurzust.
2/9 anonim válasza:
Én szerintem valami filozófiás vagy filmes előadást vennék fel :)
3/9 anonim válasza:
A filozófia nehéz, de pl. talán esztétikán van valami
4/9 anonim válasza:
Esetleg a szakodon nincs valami olyan, ami még nem volt és fel tudnád venni
5/9 anonim válasza:
Nem mintha az esztétika könnyű lenne... 49 %-os, látom, hogy te is mennyit vagy egyetemközelben.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nem úgy az első számú kommenthuszárnak, aki prezentálta az intelligenciáját... Inkább nem pazarolnám az időm bővebb válaszadásra, de ha ilyen jó tippjei vannak, majd meglátogatom a mekiben és kérek egy bigmacet, hogy leteszteljem, ő hogy süti a húspogácsát ;)
2013. szept. 2. 07:49
7/9 anonim válasza:
Amúgy megkérdezhetem, hogy milyen szakos vagy? Én most kezdek majd ott :)
8/9 A kérdező kommentje:
francia:)
2013. szept. 4. 08:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!