Mit gondoltok a négy óráig kötelező suliról? Lesz valami mód rá hogy az órák után eljöhessünk?
Figyelt kérdés
Én nem tudok napköziben tanulni mert az osztályom iszonyú degenerált és rossz négyre hazaérek este öt után meg már nem fog az agyam.. egyszerűen 5 óra után már nem tudok tanulni.. eddig is ezt úgy oldottam meg hogy fél 1-2 körül amikor hazajöttem ettem és egyből elkezdtem tanulni 4-5 órára befejeztem mert utána már nem fogott az agyam de így is meg van a4-es átlagom nem vagyok rossz tanuló.. a másik meg nem élhetek egész nap szendvicsen a másik meg az hogy a 7000 forintot nem fogjuk befizetni ebédre..ez nagyon rossz törvény szerintem mindenki lázadni fog ellenne..2013. szept. 1. 11:03
1/8 A kérdező kommentje:
ja és 8.dikos leszek most jön a konfirmáció a vizsga meg még mellé egyéb tanulások.
2013. szept. 1. 11:04
2/8 aspikami válasza:
A szüleid kérvényezhetik, hogy engedjenek haza. Írni kell egy levelet az igazgatónak
3/8 A kérdező kommentje:
a tanároknak volt értekezlek és barátnőm anyukája tanár és azt mondta ott az igazgató hogy csak akkor engedi el a gyereket ha különórája van mert ha egy gyereket hazaenged szülő érésére akkor a többit is haza kell engedni ezért senki nem mehet haza akkor sem ha fogorvoshoz kell menni még szülő kérésére sem. Ez igazságos??
2013. szept. 1. 12:39
4/8 anonim válasza:
Ilyen nincsen, mi az hogy akkor sem mehet el ha fogorvoshoz kell mennie és kikérik? Ne viccelj már... :) Szülő ír egy kérvényt akkor el kell engedni a gyereket, és igen, ha minden szülő ír egy kérvényt, akkor az összes gyereket el kell engedi.
5/8 anonim válasza:
Ha az igazgató nem engedi haza a szülő kérése ellenére a gyereket akkor jogorvoslati kérelemmel a tankerületi vezetőhöz. (Itt meg lehet találni, hogy ki a tankerületi vezető: [link]
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat már változott hazaengedik a gyereket a szülő kérésére. :)
2013. szept. 2. 13:35
7/8 anonim válasza:
A jó kur.va annyát annak a köcsög Hoffmann Rózikának.
8/8 A kérdező kommentje:
ja de nem tudom miértleme KÖTELEZŐ négyid de haza lehe menni szülői kérésre .. hát akkorégse annyira kötelező
2013. szept. 2. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!