A gimnáziumokban még mérik a magasságot, súlyt stb?
Figyelt kérdés
csak kíváncsiság most megyek majd gimibe :)2013. szept. 1. 10:11
2/6 anonim válasza:
Igen, ott is van éves orvosi vizsgálat, intézménye válogatja, hogy mennyire részletes.
3/6 anonim válasza:
Igen, megmérik. De ha kíváncsi vagy a súlyodra, magasságodra, akkor ne higgy nekik és mérd meg magad otthon. Én egyik évről a másikra 20 centit összementem papír szerint... :D
4/6 A kérdező kommentje:
én általánosban csak 3 cm-t mentem össze :D
2013. szept. 1. 16:28
5/6 anonim válasza:
Egyik barátnőm ráállt a mérlegre, elég vékony, a doktornő kiakadt és 10 kilóval többet írt be neki, mint amit a mérleg mutatott, mert hogy "nem lehetsz ennyi" :D
6/6 anonim válasza:
Ja, a védőnők általában nem írnak be semmilyen extrém értéket semmiből. Mikor jelentkeztem 9.-ikbe 192 centit mért, erre azt mondja, hogy "ááá, biztos nem vagy ennyi ilyen fiatalon, örülj, hogy beirom a 190-et..."
Tavaly meg jó magas volt a vérnyomásom (nem emlékszem pontosan mennyi), erre ő beír sokkal kevesebbet, hogy megkímélje anyámat a sokktól. Pedig egy viszonylag jó gimiről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!