Ti bementek tanévnyitó ünnepségre, egyetemen/főiskolán? Lehet belőle valami, ha valaki nem megy be?
A beiratkozás szept.3.-án lesz nekem.Viszont a tanévnyitó ünnepség meg elsején,holnap.Megmondom őszintén,hogy én eléggé messze lakom a sulitól és gondoltam,hogy az igazán fontos ,az majd a beiratkozás lesz.Vagyis tudom,hogy ez is az lenne,de mit mondanak el egy ilyen tanévnyitón,valami érdemlegeset? Csak azért kérdezem,mert nem tudom.Ráadásul időpontot meg nem is írtak a tájékoztatóban,csak azt,hogy elseje... :S Persze,ha fontos bemegyek.
Köszönöm előre is ,és bocsi a hülye kérdésért!
Tényleg ,kötelező?
Nekem semmit nem mondtak el ,egyébként.:S Voltam bent múlt héten,igaz már nem volt fogadási idő,de akkor is ,a nő,akivel beszéltem eléggé flegma volt.Na mind1. Szóval szerinted felesleges? Köszi,hogy írtál,egyébként. :)
Értem... úh akkor ez komoly dolog(?) :/
Hát nem tudom akkor mit csináljak,mert mondom én még az időpontot sem tudom...Telefonálni ,meg hiába telefonálok ilyenkor.
1. vagyok
Nekünk is ilyen eskütételes lesz, és én is így gondolom, hogy csak azért kötelező, hogy legalább valaki legyen ott. :) A legjobb barátom tavaly volt gólya, ő elment, és mondta, hogy teljesen felesleges (nekik is "kötelező" volt). Ugyanarról az egyetemről van szó. Úgyhogy én nem megyek, igazából következménye sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!