A rendszergazda és az elekrtonikai technikus szakmánál baj, ha színtévesztő vagyok?
az utp kábeles példa egy baromság... színtévesztő vagyok és bármikor csinálok neked utp kábelt. nem színvakság ez... az a baj hgoy sok ember el se tudja képzelni hogy milyen színtévesztőnek lenni, és sajnos ezek a buta emberek hozzák a szabályokat is. elmondanám hogy engem semmiben nem befolyásol a színtévesztés, de persze ezt senki nem hiszi el, közben a 20 évem alatt egyszer sem volt bajom belőle. de a nagykönyvben meg van írva hogy aki színtévesztő az alkalmatlan mindenre. persze segély nem jár érte... ha holnap emiatt nem vesznek fel rendszergazdának, ESKÜSZÖM hogy szétverem az orvosi szobát...
Elmentem szemészetre, megnézték a szememet. megkérdeztem hogy lehetek-e rendszergazda. AZT SE TUDTÁK MI AZ. Azt hitték hogy a mezőgazdaságban akarok dolgozni O.o
Tessék. Én színtévesztő vagyok, a többiek meg hülyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!