Mi van ha kések az etr es tantárgyfelvétellel?
Figyelt kérdés
Lehet hogy nem tudok majd bizonyos tantárgyakat elkezdeni? Mert valamelyiknél már nincs hely egyik gyakorlati órára sem :S2013. aug. 30. 16:59
1/7 anonim válasza:
Ha nem veszed fel tárgyfelvételi időszakban a tárgyakat, akkor nem tudod azokat elvégezni. Eseteleg lehetőség van utólag, díj ellenében felvenni, de az macerás és drága.
Mi a csudáért nem veszed fel rendesen, tárgyfelvételi időszakban a tárgyaidat?
2/7 anonim válasza:
írj a tanárnak, vagy személyesen menj oda hozzá az elsö héten.
3/7 anonim válasza:
(am nekik is fel fog tünni h többen vannak feliratkozva elöadásra mint gyakorlatra)
4/7 A kérdező kommentje:
Bocs rosszul fogalmaztam... Időben vagyok még azért ennyire nem vagyok szétszórt... Csak már 2 napja megnyílt a lehetőség és most álltam neki hogy felvegyek bármit is és vannak tantárgyak ahol nem találok gyakorlatot hogy elfogadja a rendszer a tantárgyfelvételt... A kérdésem az lenne hogy ha nem vagyok ez elsők között (ilyen módon kések le) akkor utána lehet e hogy nem tudok kezdeni bizonyos tantárgyakat?
2013. aug. 30. 17:45
6/7 anonim válasza:
Azért ilyen kötelező tárgyaknál nem szokott előfordulni (főleg akkor ha elsős vagy és most veszed fel először). Egy szabadon választhatónál előfordulhat.
Beszélj a tanárral.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát holnap bemegyek az TO ra és tuti lesz valami csak kicsit földühített hogy még haza se érhetek a gólyatáborból és már betelnek a helyek -.- azért ennyire én nem szarnék a többszáz gólya fejére pléne hogy egyetem :/
2013. aug. 30. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!