Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért kell számolásból is...

Miért kell számolásból is vizsgáznom ha fel vagyok mentve?

Figyelt kérdés

Elméleti gazdaságtanból kell holnap vizsgáznom, de matekból fel vagyok mentve. Számolnom is kellene, nem elég az elmélet. A papíromra ez van írva: javasoljuk a számolást tartalmazó tantárgyaknál az elméleti részek előnyben részesítését számonkérésnél.

Így is kell számolnom? Nem véletlenül vagyok felmentve...

2013. aug. 27. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Elvileg nem kéne. De megkérdezhetem miért vagy ilyen szakon ha fel vagy mentve?
2013. aug. 27. 20:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel ilyen szakon vagy, ezért neked is kell számolni. De majd figyelembe veszik, hogy neked az nehezebben megy.
2013. aug. 27. 21:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért vagyok ilyen szakon mert anyám ide tett miközben nem akartam ide jönni. Utálom a gazdaságot.
2013. aug. 28. 11:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ide tett?:)
2013. aug. 29. 10:50
 5/5 A kérdező kommentje:
Előtte gimibe jártam ahol jól átvertek mindenkit. Ezek után azt mondta hogy oda KELL mennem. Tehát ilyen suliba. De mindegy, 3-as lett a vizsgám. :)
2013. aug. 29. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!