Kb. mennyibe kerülnek összesen a tankönyvek pszichológiai egyetemeken? És melyik egyetemet ajánljátok leginkább?
Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 08:50
1/2 anonim válasza:
Olyan, hogy pszichológiai egyetem, nincs. Tudományegyetemek Bölcsészettudományi Karán van pszichológusképzés, pl ELTE, Pázmány, Debreceni Egyetem, a felvi.hu-n lehet tájékozódni. Az egyetemen a tankönyveket nem szokták megvenni, mert minden darab sokezer forint és félévente több könyv kell. Erre való az egyetem könyvtára. Esetleg néhány könyvet vesz meg valaki, amiről úgy gondolja, hogy pályája során is használhatja.
2/2 anonim válasza:
Ha megveszel minden könyvet, jegyzetet ajánlott és kötelező irodalmat a képzés teljes ideje alatt bármely egyetemen akár milliókat is otthagyhatsz jegyzet és könyvesboltokban. Nem érdemes megvenni mindent. Ez már nem közép iskola ahol minden könyvet használsz. Csak azt kell megvenni amit életedben fontosnak tartasz. Többi könyvtár és fénymásolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!