2 tanev elvegzese 1ev alatt?
Figyelt kérdés
Udv,egy olyan kerdesem lenne,hogy:Megbuktam 11.-eskent de 0.-ba is jartam igy ez a 10.-es tananyagot jelenti.A tervem az,hogy magantanulo leszek,az idei felevben osztalyzo vizsgat szeretnek tenni mindenbol,es ezzel a 10.-es tananyagot letudnam.Ev vegen pedig leszeretnem tenni a 11.-es tananyagot.A kerdesem az,hogy erre van e lehetoseg.Szoval lephetek e 2evet vizsgakkal,ha elotte megbuktam.A kerdes nem arra iranyul,hogy ez megvalosithato e ennyi ido alatt,hanem a jogszabaly szerint lehetseges e.Elore is koszonom a valaszokat!2013. aug. 26. 15:30
1/5 anonim válasza:
ha megbuktál, akkor szerintem azt csináld, hogy menj át egy 4 évfolyamos osztályba, és járd újra a 10.-diket, majd utána jönne a 11. és 12. És még így is, hogy a 10.-ket megismételted, így is 5 évet járnál összesen, szóval úgy végeznél, mintha rendesen végigjártad volna azt az 5 évet, amire eredetileg jelentkeznél.
3/5 A kérdező kommentje:
Az elkepzeles jo,de sajnos megis helytelen.Mivel most lebuknek a 11.D osztalyba,es akkor is 3evig jarnak,es akkor is ha elmennek egy 4evfolyamos osztalyba.Amit irtal akkor lehetseges ha 4evfolyamodba kezdek,ott bukok,es onnan megyek at 0.-ba.Sajnos mivel en pont forditva kezdtem,nekem ez 6ev mindenkepp.Meg 3az ideivel.Ezert fontolgatom hogy amikor az en osztalyom kezdo a 13.-at (12.-es tananyag) akkor ujra csatlakozom.
2013. aug. 26. 16:01
4/5 anonim válasza:
pedig megoldható, legalábbis egyik ismerősöm így oldotta meg. 5 évfolyamos osztályba járt, megbukott, és átment egy 4 évfolyamos osztályba, és ugyanúgy az 5. évben fog érettségizni.
5/5 anonim válasza:
csak egy dolgot nem értek,ha ilyen ügyes vagy,miért engedted meg,hogy meghúzzanak?! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!