Diákigazolványt kell csináltatnom fősulira.2010-es igazolványkép is jó hozzá, vagy újabb kell?
de nekem elvileg a suli csinálja a diákot...
vagy én értelmeztem valamit rosszul? :O
mert a tanévkezdési útmutatóban a beiratkozáshoz szükséges dokumentumok között,csak az szerepel,hogy kell vinni egy db igazolványképet.
És azt is írják, hogy a diákigazolvány miatt kell vinni az az egy igazolványképet?
Mert amúgy az okmányirodában NEK adatlappal szokták már csinálni, és ott csinálnak képet.
Nem,csak azt,hogy 1db igazolványképet kell vinni. Egyébként én is hallottam erről,hogy okmányirodában csinálják már.A suli viszont nekem nem szólt erről semmit...
Van még egy olyan a tájékoztatóban,hogy "A hallgatók által fizetendő egyéb díjak" "menüpont" alatt,hogy diákigazolvány pótlása ,első estben 500 ft. Ebből gondoltam,hogy ezt az iskola intézi majd...
de akkor lehet,hogy okmányirodába kell mennem?
köszi egyébként a segítséget!
Értem,na ez marha jó... :S
Szóval akkor irány az okmányiroda.
de gondolom a pénzt a suliba kell befizetni ,vagy az okmányirodába?
bocsi az értetlenkedésért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!