Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nem tudom felvenni a kurzusaim...

Nem tudom felvenni a kurzusaimat ETR-en. (BTK, osztatlan tanári, SZTE) Tudna segíteni valaki? Fontos!

Figyelt kérdés
Magyar és nemzetiségi német osztatlan tanárira vettek fel. Próbálom felvenni a dinamikus tantervben megtalált kötelező kurzusaimat, de nem sikerül. Ha keresek nem ad ki semmit, csak azt írja, hogy : "Nincs megjeleníthető kurzus az ajánlatban!". Ha pedig találok kurzust és rámegyek, hogy fel akarom venni, akkor azt írja ki, hogy: "A képzés képzési programja nem zárolt". Ilyenkor mi a teendő?

2013. aug. 24. 16:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szerintetek megvárjam a beiratkozást, ami 28-án lesz? Viszont a versenyalapú kurzusfelvétel már 27-én kezdődik..
2013. aug. 24. 17:45
 12/18 anonim ***** válasza:

tesisnek, idegenyelvinek is kéne lennie. Arra mész hogy kurzusok kereséses, Képzés: szabadon választató, keresés indítása? Ott kéne lenniük

Időszak jól van beállítva? 2013-2014-re?

2013. aug. 24. 18:23
 13/18 A kérdező kommentje:
Jól van beállítva az időszak, de semmit nem ad ki, ha keresek.. ha beállítom a képzésnél, hogy tanári felkészítés és keresek, akkor kiírja, hogy "Nincs megjeleníthető kurzus az ajánlatban!", és az osztatlan magyarnál, illetve nemzetiségi németnél ugyanez.. Ismerős pedig mondta, hogy kellene Egyéb választási lehetőségnek is lennie, viszont nekem nincs.. És ma éjfélig tart a rangsoros :S
2013. aug. 24. 18:28
 14/18 anonim ***** válasza:
és ha nem a kurzusok keresésére mész, hanem az ajánlott kurzusokra? a mi szakunkon sem a keresésben vannak a szak kurzusai, csak a szabadon válaszatókra ad ott ki.
2013. aug. 24. 18:30
 15/18 A kérdező kommentje:
Az ajánlott kurzusok közt volt összesen három, ami első félévre vonatkozott és kötelező volt, a többi pedig 2-3 szemeszteres :S
2013. aug. 24. 18:32
 16/18 anonim ***** válasza:
jaaa, a 2. és 3. szemeszterest csak később látod
2013. aug. 24. 18:51
 17/18 A kérdező kommentje:
később?
2013. aug. 24. 18:51
 18/18 anonim ***** válasza:
na megjavult?
2013. aug. 25. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!