2000-ben kellett volna érettségiznem. A 4évet elvégeztem de nem érettségiztem le. -Akkor most már elavult? Újból kell kezdenem?
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 11:27
1/7 anonim válasza:
én úgy tudom, ha van évvégi jegyed az érettségi tárgyakból, akkor jelentkezhetsz érettségire, de fizetned kell érte
2/7 anonim válasza:
Én is így tudom... Amiből van két évvégi jegyet, abból tehetsz érettségit pár ezer forintokért. Mindenesetre ennek érdemes az om honlapján utánanézni, vagy egy iskolában érdeklődni.
3/7 anonim válasza:
Amilyen bizonyítványt megszereztél, az soha nem évül el. Jól is néznénk ki! Az Oktatási Hivatalnál tájékozódj a vizsgára jelentkezés részletekről. [link]
4/7 anonim válasza:
Bemész egy középsuliba és kérsz egy érettségire jelentkező lapot. SZerintem neked fizetni sem kell, mert nem érettségiztél még, de ahova bemész lapot kérni és kitöltöd, szerintem ott fogsz érettségizni.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen de megváltozott 2005-ben az érettségi.Oké h nem évült el de azóta más lett.Ilyenkor mit tudok tenni?Volt már valaki így?
2010. aug. 20. 19:02
6/7 anonim válasza:
Ugyanúgy jelentkezz érettségire, mintha diák lennél
7/7 anonim válasza:
Ha nem buktál, akkor lehet menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!