Továbbra is ezt írja a koli. Unideb.hu : A kollégiumi felvételi és szociális öszöndíj jelentkezési eljárásban nem nyújtottál be kérvényt, nektek is?
már több embertől kérdeztem és nekik elbírálták,azért tettem fel a kérdést!
szóval szerintem jogos is lehet a kérdésem,főleg,hogy én is beküldtem bőven határidő előtt
és úgy látom csak egy "elegem van ezekből a kérdésekből" válaszoló vagy
:)
Bocs, de tényleg annyian írták már ki ugyanezt, hogy nem igazán látom értelmét, hogy még egyszer megkérdezd. Főleg, hogy azt mondod, hogy van, akinél már megoldódott a probléma, szóval ilyen formán is értelmetlen a dolog.
Maximum és egyedül az illetékesektől tudhatnál meg bármi olyat, ami előrébb visz valamivel, de (hosszú)hétvégén ennek megint nem tudom mennyi esélye van.
de nem úgy lenne a logikus,hogy ha rendszerhiba volt és kijavították (elvileg),akkor mindenkinek mutatnia kellene,hogy most el van-e utasítva, vagy felvették-e?
speciel nem tudom hogy éreznéd magad,ha simán téged kellene felvenniük első helyen szinte és "nem adtál be kérvényt"
és ha már mára volt akinek javították,akkor csak volt aki foglalkozott vele szombaton is
de persze megértem felháborodásod, de ez van :)
Pontosan úgy történt nekem is,ahogy te írod.
Örülnék,ha végre megoldódna és komolyabban vennék a dolgokat.
Elhiszem, hogy idegesít, de most ha mondogatják még neked húszan, hogy nekik már fent van, attól jobb lesz vagy változik valami? Mert szerintem nem. Tényleg csak akkor lennél előrébb, ha az illetékeseket kérdeznéd.
Másrészt meg az is lehet, hogy még most töltik fel az eredményeket _egyenként_. Van akihez már elértek és nekik fent van, mások hátrébb vannak a kupacban és még nekik nincs. Amíg nem töltik fel az eredményt, addig talán nem is vagy benne a rendszerben, akkor mi mást írna ki? A neptun-t is mostanában "tartották karban" (szerintem nem lett jobb, sőt), annak is köze lehet a dologhoz.
5. vagyok
Nekem végre fent vannak az eredmények, valószínûleg most már mindenkinek.
Nekem is! :) :)
Kedves első válaszoló csak megoldották ünnepnapon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!