Nem kötelező a fizika meg az infó csak ha be akarsz jutni...
Ezt a kettőt 100% hogy beszámítják a pontokba, vagy ha nincs meg irhatsz belőle felvételit...
2009. nov. 10. 02:02
12/18 anonim válasza:
Szakosodni majd a 3ik év után fogsz ha jól tudom.
Elöször juss be!!
2009. nov. 10. 02:03
13/18 anonim válasza:
Hatalmas tévedés, hogy nem kell tudni rajzolni. Aki nem tud szabadkézzel jól és gyorsan, rutinosan vázolni, az itthagyja ezt az egyetemet. Rajzolás nélkül nem lehet tervezni, jegyezetelni, konzultálni, tanulni, megérteni. Az építészet nyelve a rajz, és jöhet bárki a számítógépes tervezéssel, az akkor is csak egy segédeszköz. :) És én még nem is tervezőire megyek...
2009. nov. 10. 14:39
14/18 anonim válasza:
Angolt nem választhat másodiknak és szakosodni ötödik félév után lehet. Miért válaszolsz, ha fogalmad sincs?
2009. nov. 10. 14:41
15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket, mindenkiét, mind1ikbe látok vm hasznosat.. dee sok a vélemény, vki aki biztosra tudja az megtudná mondani hogy a magyar-töri-matek-nyelv mellett miböl KÖTELEZŐ érettségiznem, és miböl kell FELVÉTELIZNEM? vagy hogyha senki se tud konkrétumot, telefonszámot vagy ien érdeklödési lehetőséget?
2009. nov. 14. 14:26
16/18 anonim válasza:
ok tisztába tesszük. Szóval a nővérem építésznek jelentkezett szal hiteles infóim vannak. Legajánlottabb a matek, fizika érettségi, matekból emelt. Kell tenni egy rajz alkalmassági vizsgát ahol szabadkézi rajz van (oszlop, székek, kockák) meg térrekonstrukció. Ha ez nincs meg, esélyed sincs.
Az építész és építész mérnök annyiban különbözik, hogy az építész 5 éves, egybe van a Bsc és Msc ergó mesterfok is, az építészmérnökin meg csak alap van és az 8 félév.
Tanácsolnám, hogy ha ezt választod akkor ne csak ezt a kettőt jelöld meg, mert ha alkalmasságid nem jön össze akk várhatsz egy évet.
hja és annyit hozzáfűznék, hogy többen rosszul is írták, mert mostmár kötelező a matek fizika, vagy ha szakis vagy akkor építészeti alapismeretek. Régebben lehetett infót, bioszt, kémiát választani de mostmár nem.
2010. ápr. 5. 17:38
18/18 anonim válasza:
Szia én 3éve végeztem az egyetemmel és én úgy tudtam a rajzot sikeresen teljesiteni hogy én alapból művészeti gimnáziumba jártam és én ott rajból is éretségiztem tehát nekem kitünő lett a rajz felvételim nem a rajz a nehéz ebbe a szakmába hanem a jó gondolkodás menet tanulj sok fizikát
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!